Vakantie op Camping De Helfterkamp

Of u nu jong of oud bent, een vakantie op Camping De Helfterkamp wordt er een om nooit te vergeten. De camping ligt in een schitterende omgeving, waar u vooral kunt genieten van de rust. Een gedeelte van de kampeervelden is autovrij en dit draagt bij tot de gemoedelijke sfeer. Zowel gezinnen met jonge kinderen als senioren voelen zich erg thuis op onze kleine, rustige, charmante gezinscamping op de Noord-Veluwe, in Vaassen. Kinderen kunnen hier heerlijk spelen in de diverse speeltuinen, en er is een kinderboerderij met veel dieren. Bovendien worden er in de zomer verschillende activiteiten voor de kinderen georganiseerd, zoals voetbal en knutselen. Er worden ook shows gegeven, waaronder een spectaculaire roofvogelshow. De oudere campinggasten genieten op onze camping vooral van de natuur. Camping De Helfterkamp is groen opgezet en de kampeervelden worden omzoomd door prachtige hagen en bomen. Dit geeft veel beschutting tegen de wind. Toch liggen de meeste kampeerplekken volledig in de zon. De natuur is overal op onze camping. We hebben ook natuurwater, omdat Hartense Molenbeek langs de camping stroomt. Dit is een ondiepe beek waar u heerlijk met de kinderen kunt pootjebaden. Daarnaast zijn er verschillende jeu-de-boulesbanen op de camping waar u gezellig een potje kunt spelen. U kunt vanaf de camping de mooiste wandel- en fietstochten maken. Tijdens deze tochten kunt u oog in oog komen te staan met de Big Five van de Veluwe: edelhert, wild zwijn, ree, vos en schotse hooglander. De meeste zijn in de nabijgelegen kroondomeinen te vinden. Overigens kunnen de echte sportievelingen op zondagochtend mee op een mountainbiketocht onder leiding van een ervaren gids om het bos- en heidegebied van de Koninklijke Houtvesterij te verkennen.

De voorzieningen van de camping

Camping De Helfterkamp straalt een en al boerenleven uit. Dit maakt de camping erg gezellig. Daarnaast heeft de camping uitstekende voorzieningen, zoals grote sanitaire ruimtes met vloerverwarming op verschillende plekken op het terrein. In deze ruimtes is alles aanwezig: afwasplekken, toiletten, douches. Er is zelfs een wasserette. De receptie en goed gesorteerde kampwinkel bevinden zich in een oude boerderij en u kunt op de camping gebruikmaken van wifi. In de ochtend kunt u profiteren van de broodservice, zodat u de dag goed kunt beginnen. Als u zelf geen fietsen bij u hebt, kunt u ze huren bij de fietsverhuur van de camping. Honden zijn toegestaan op onze camping. En zelfs voor mensen zonder eigen kampeermiddel hebben we een oplossing. U kunt bij ons een mooie caravan huren. De caravans zijn voorzien van alles wat u nodig hebt voor een fijne vakantie. Ook leuk zijn de boerenschuur en hooiberg met bibliotheek, televisiehoek en poolbiljart. En er komt tweemaal per week een foodtruck het terrein oprijden. Als u even geen zin hebt om te koken, kunt u daar allerlei lekkere gerechten halen.

Trots op de awards

In 2021 is Camping De Helfterkamp gekozen tot Winnaar Camping van het Jaar 2021 in de categorie ‘de mooiste charmecamping’. We zijn hier uiteraard ‘hertetrots’ op. Maar dat is nog niet alles, ook in twee jaar eerder vielen we in de prijzen als ANWB Camping van het Jaar 2019 in de categorie ‘De mooiste groene camping’. We overdrijven dus niet als we zeggen dat u volledig tot rust zult komen op onze camping.

Activiteiten in de omgeving

Behalve wandelen en fietsen in het bos is er op de Veluwe nog zoveel meer te doen. Struin door sfeervolle dorpen en bekijk de vele historische bezienswaardigheden. U kunt zelfs genieten van diverse watersporten op de Randmeren ten noorden van de Veluwe. Vanuit de camping kunt u echt alle kanten op. Ook de wat grotere steden zijn goed te bereiken. Leuke uitstapjes voor de kinderen zijn bijvoorbeeld Kinderpretpark Julianatoren, de Apenheul, De koperen Ezel en Schateiland Zeumeren. Verder bevinden zich in de omgeving diverse klimbossen. Een ding is zeker, na een vakantie op onze camping zullen u en uw familieleden geheel voldaan naar huis gaan.

Dylan Holmes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven