Kraamcadeau review: geboorteplaatje.nl

Wanneer mensen in je omgeving een kind hebben gekregen, dan is dat natuurlijk heugelijk nieuws. Voor de meeste stelletjes is dit het grootste geschenk en daarom moet je ze ook een leuk kraamcadeau geven. Je kunt er uiteraard voor kiezen om een standaard cadeau aan te kopen, maar dit is niet bijster origineel. Daarom raden we je ook aan om voor een meer persoonlijk cadeau te gaan. Op de website www.geboorteplaatje.nl kun je zelf een persoonlijk geboorteplaatje ontwerpen. In deze tekst gaan we dieper in op de voordelen van deze website.

Gebruiksvriendelijk website

Over het algemeen is de website zeer gebruiksvriendelijk. Daar is bewust voor gekozen, want de eigenaren van de website vinden het belangrijk om meerdere redenen doelgroepen te bedienen. Tegenwoordig maken verschillende soorten mensen immers gebruik van het internet. Niet alleen jonge mensen met veel digitale ervaring, maar ook oudere mensen. Zij kunnen ook gemakkelijk gebruikmaken van de website. De website is namelijk voorzien van handige buttons en weinig tekst.

Je krijgt gelijk een beeld van de geboorteplaatjes

Uiteraard wil je ook weten hoe de geboorteplaatjes er in de praktijk uitzien. Wanneer je de website opent, dan krijg je een leuk overzicht van de verschillende geboorteplaatjes te zien. Je krijgt er dus gelijk een goed beeld van. Daarnaast is de website ook voorzien van verschillende leuke animaties. De makers van de website hebben voor een visuele website gekozen, want dit past helemaal bij deze tijd. De meeste mensen lezen geen lange teksten op internet. De website komt gelijk tot de kern en is bijzonder praktisch ingericht.

Snelle levering

Uiteraard wil jij het geboorteplaatje snel in huis hebben. Het is immers vervelend wanneer je bij het kraambezoek nog geen leuk cadeau hebt. Op de website staat aangegeven dat ze het persoonlijke geboorteplaatje binnen vijf werkdagen leveren. Dit is uiteraard een indicatie. Je kunt er ook voor kiezen om na de bestelling contact op te nemen, zodat je zeker weet dat de bestelling op tijd aankomt.

Verschillende betaalmogelijkheden

Op homepagina vind je ook een overzicht van de verschillende betaalmogelijkheden. Je kunt gelukkig met iDEAL betalen. Dit is een veilig betaalsysteem en de meeste Nederlandse banken hebben er een koppeling mee. Sommige mensen zijn echter niet in staat om met iDEAL te betalen. Die kunnen er dan gelukkig voor kiezen om via een creditcard of PayPal te betalen. Ook ideaal voor mensen die even geen geld hebben, maar toch alvast een geboorteplaatje willen kopen.

Gemakkelijk om te ontwerpen

Je hoeft geen grafische vormgever te zijn om een geboortekaartje via de website te ontwerpen. Ze hebben er namelijk een speciale gebruiksvriendelijke pagina voor gemaakt. Op deze pagina hoef je slechts verschillende eenvoudige stappen te doorlopen. Eerst moet je uiteraard een foto van de baby uploaden. Het gaat immers om een geboorteplaatje van de baby en dan is de foto noodzakelijk. Daarna heb je de mogelijkheid om er een persoonlijke tekst aan toe te voegen. Dit kan bijvoorbeeld de naam en de belangrijkste eigenschappen van de baby zijn. Tegelijkertijd kun je ook voor een geheel andere tekst gaan. Je kunt ook nog eens kiezen uit verschillende lettertypes. Heb je ook cadeauverpakking en een leuk houdertje nodig? Ook die kun je via de website bestellen.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over de bestelling? Op de website hebben ze op een speciale pagina de veelvoorkomende vragen beantwoord. Kom je er daarna nog niet helemaal uit? Dan heb je de mogelijkheid om contact op te nemen via het contactformulier. Deze staat ook op de website. Meestal krijg je binnen korte tijd al een reactie op je vraag.

Dylan Holmes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven