Website onderhoud

Website

Je hebt een mooie website online staan. Je bent helemaal tevreden. Maar om je website helemaal up-to-date te houden heb je soms aanpassingen nodig. Tekst, foto's, etc.

Ontbreekt je daartoe de tijd, wil of kennis? Neem dan gelijk contact met ons op! Wij verzorgen graag het gehele of gedeeltelijke onderhoud van je website.


Service

Alles-in-één service

Ons aanbod bestaat uit het volgende:
- 12 maanden onbeperkt
- razendsnelle ondersteuning
- geen wachttijden
- 24/7 bereikbaar
- direct opzegbaar
- vaste tarieven  Contact

Wij nemen je alle werk uit handen! Je hoeft alleen maar de wijzigingen aan te dragen. De 'technische' afwikkeling nemen we je graag uit handen. 


En dat is wel zo handig!


Neem contact op

Een website maar geen tijd voor onderhoud?


OudDesign wil je graag helpen bij het up-to-date houden van je visitekaartje op het internet. Want een fraaie, goede website is mooi maar als de informatie die gegeven wordt niet meer relevant is dan haakt de gemiddelde bezoeker al gauw af. En erger nog... hij of zij brengt niet zo gauw een volgend bezoekje aan je website.

Wetenschappelijk onderzoek bewijst: eerste 10 seconden van websitebezoek cruciaal

Wetenschappelijk onderzoek naar de tijd die bezoekers op een website doorbrengen heeft uitgewezen dat bezoekers binnen 10 seconden beslissen of ze op de site blijven of niet. Het is dus van essentiëel belang om een website goed te onderhouden! Verras je bezoekers regelmatig met nieuwe inhoud waardoor deze geprikkeld wordt om nog eens terug te keren.

Hoe werkt het?
OudDesign heeft jarenlang websites ontworpen en online gebracht. We kunnen daardoor putten uit een zeer ruime ervaring op het gebied van website-onderhoud. Wij doorgronden zogezegd bijna elke website en passen hem feilloos aan aan jouw wensen.

Heb je zelf geen idee hoe je wijzigingen moet invoeren op je website? Heb je er domweg de tijd en lust niet voor? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op en samen komen we vast en zeker tot een oplossing! We gaan graag voor je aan de slag.